• junghans max bill bauhaus chonoscope limited edition
  • junghans max bill bauhaus chonoscope limited edition 2
  • junghans-max-bill-horloge
  • junghans-chronoscope-horloge
  • junghans-meister-horloge

Junghans horloges

***Net binnen, voor de verzamelaar: De Junghans Max Bill Bauhaus Chronoscope Limited Edition, Nr. 755 van duizend***

De Junghans max Bill Chronoscope wordt nu uitgegeven in een gelimiteerde oplage van slechts 1.000 stuks ter gelegenheid van het 100 jarige jubileum van de Bauhaus school. Dit moderne uurwerk is gebaseerd op de originele ontwerpen van Max Bill die de typische kenmerken van het Bauhaus-gebouw hebben overgenomen: de rode kleur van de wijzers en de datumaanduiding verwijzen direct naar de rode toegangsdeur in Dessau. De ramen van het Bauhaus-gebouw op de achterzijde bieden een blik op de mechanische beweging. Horlogeband en behuizing in bescheiden grijs- en antracietkleurige tinten stralen stijl uit en zorgen voor een opvallend contrast met de felgekleurde wijzerplaat – dat doet denken aan de wisselwerking tussen licht en schaduw die de ramen van het Bauhaus in Dessau teweegbrengen.

Junghans max bill Chronoscope 100 Jahre Bauhaus – Minimalisme als symbool van de moderne tijd.

Junghans horloges hebben een lange geschiedenis en een grote traditie, waarbij horloges en kunst om de pols prachtig op elkaar zijn afgestemd. Door deskundigheid en jarenlange ervaring zijn de ontwerpers erin geslaagd om de tijd een eigen gezicht te geven.
De horloges zijn bewust ingetogen en onderstrepen liever de persoonlijkheid en de houding van de drager. Omdat echte stijl nooit luidruchtig is, wordt bewust de voorkeur gegeven aan een meer ingetogen benadering. Het is vanuit deze filosofie dat veel van de klassieke horloges zijn ontstaan. Waarschijnlijk is dit ook de reden waarom een Junghans horloge een van de meest stijlvolle complimenten is die u uzelf kunt geven – en uw pols.

Bezoek de website
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail